За мен


Малко мои голи снимки ..

Аз съм Димитър Папазов.

Занимавам се с уеб програмиране от 4+ години.
За тези години научих доста за програмирането, но най-важното, което научих, е че мразя ООП :)
Обичам да разработвам нови WEB приложения, като ги започвам от 0-та, а да, и да хапвам нещо докъто работя.

Умения

PHP - Ако не броим ООП и работа с разни фреймуоркове.

90%

Javascript/jquery - Обичам JS и с голям кеф обичам да правя разни ajax прехвърляния на данни. :)

90%

HTML - Говоря за кодирането на средно сложни дизайни от 0-та, като и че вече мога да работя с Bootstrap.

85%

CSS - Няма как да знам цлиея Css3 на изуст!

75%

Mysql/Mysqli - Това е защото не знам такива супер сложни методи за търсене в стриг и разбиване на стригнове и прочия със някакви СЯЛ команди. Използвам най-често използваните команди и понякога някоя сложна заявка - само ако се наложи!

60%

Visual Basic - Знам малко повече от средностатистическия ученик в училище. Не съм отделял време за този език, тъй като не ми е трябвал, а и честно казано, старата версия, на която се работи на повечето места VB6 си е болка за умиране. ;)

45%

Flash(AS 2.0) - Мога да правя разни слайдшоута, да изработвам видео плеъри и разни малки интеграции с xml. Но никога не го ползвам, освен ако не си струва. Все пак си ценя щайгичката. :)

20%

Дизайни - Мога да работя с Photoshop(изрязване и създаване на дизайни и др.), но да създавам дизайни не ми се отдава. Иначе каквото ми трябва - мога да си го направя. :)

25%

Инфо

През годините съм разработил доста системи, които не са видели бял свят, но и такива, които съм пуснал безплатно, такива, за които хората биха искали доста пари. Доста съм добър в това, както и правенето на мощни и функционални админ панели.

Начина ми на писане на скрипт е прост - "Мързи ме да пиша едно и също нещо няколко пъти", затова гледам да структорирам всичко, така че ако ще потрябва някаде да мога да го ползвам пак, без да се налага да го пиша наново, и НЕ не ползвам ООП.

Относно ООП, мога да работя с него, мога да го чета и пиша, но не ме кефи и ме дразни и като цяло обичам процедурен код <3


Какъв хост ползваш?, какъв домейн ползваш? Всички тези неща + моето мнение за тях може да намериш Тук.


В лично отношение

Живея в град Стара Загора, на 18г.(вече), занимавам се предимно с разработване на Web сайтове и приложения като Freelancer, в интернет пространството съм познат под ника voTkaPoweR, в свободното си време правя видео уроци, с цел да покажа как се правят неща, които са ме интересували мен като начинаещ и, надявам се, да помогна на други начинаещи.

Ако искаш да се свържеш с мен или имаш някакви въпроси: Свържи се с мен :)

Направи дарение:
или Ъ, кво ?